Drugi o nama

20. obljetnica 1. fotosafarija u dolini Neretve

Prošlo je 20 godina od prvog safarija u dolini Neretve. Kada je Pavo Jerković, poznati neretvanski ugostitelj krenuo u ovaj neobičan projekt 16.srpnja 2016. godine nije mogao ni sanjati da će Neretva postati svjetski poznata turistička destinacija.

100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti

“Dok uživate u brudetu od jegulja i žaba, u rustikalnom ambijentu Neretvanske kuće i u spokoju slušate tišinu, probudit će se u vama tragovi iskona i sjeta za nekim zaboravljenim vremenima, kada se nigdje nije žurilo, kada ništa nije bilo “preša”, kada se činilo da vrijeme čeka čovjeka da u miru završi neki davno započeti posao. Mnogi su istinski doživjeli ovu simbiozu – doživite je i vi!” poručuju domaćini.

U Neretvu će dolaziti i Švicarci

Ornitološku zbirku u Metkoviću posjetio je Gerhard Gretz, lobist hrvatske turističke zajednice za Švicarsku. Gospodin Gretz ovih dana obilazi cijelu Hrvatsku, a Metković je posjetio na proputovanju prema Hvaru.

Rafo nam se oženio

Rafo se oženio Marinom Sušom pred 400 uzvanika. Rafo je priredio raskošno vjenčanje na kojem je bilo više od 400 uzvanika , a nakon dirljive ceremonije svatovi su se uputili u restoran Villa Neretva pokraj Metkovića.

Pavo Jerković i Ivo Ogresta - vrsni ugostitelji i veliki prijatelji

Pavo Jerković i Ivo Ogresta – vrsni ugostitelji i veliki prijatelji…

Foto safari neretvanskim močvarnim kanalima

Foto safari neretvanskim močvarnim kanalima prava je turistička atrakcija, a još kad se sve zaokruži brudetom od jegulja i pohanim žabama…

11. Maraton lađa

Jedan od začetnika ideje Maratona neumorni Pavo Jerković, vlasnik Ville Neretva, godinama uporno promovira neretvanski turizam i redovno svojim gostima organizira brod s kojeg prate Maraton uz birane Neretvanske specijalitete.

BHPUTOVANJA.BA

Pavo Jerković, ugostitelj čiju je kvalitetu nagradio Booking.com

Odmah nakon Metkovića, kada krećete iz pravca Sarajeva, pet i pol kilometara sa lijeve strane od granice, nalazi se Restaurant hotel Villa Neretva.