Ostale ponude

Osim redovnih izleta – dnevnih i poludnevnih, školskih ekskurzija, programa Škola u prirodi, cvjetanja mandarina te berbe mandarina našim gostima nudimo bogat izbor transfera (ručkovi, večere i zakuske do 400 mjesta). Također u našoj ponudi imamo sindikalne izlete, team building i poticajne programe, kao i catering, uz muzičku pratnju DUO, TRIO NERETVA ili band, a sve prema Vašim željama.

Za V.I.P. grupe organiziramo poticajne programe koji uključuju fotosafari, bogati objed u Neretvanskoj kući, mogućnost organiziranja različitih predavanja , seminara i drugog, te angažiranje glazbenih, kazališnih i ostalih umjetnika s bogatim repertoarom djela, a sve to prema željama naših gostiju.

Team building programe organiziramo u samom srcu prirode i oni uključuju različite vidove rekreacije korištenjem autohtonih ili modernih sredstava. U team building program možemo uvrstiti potezanje konopa, natjecanje kamena s ramena, vožnja biciklima, utrka u vrećama i još puno toga.

Prema željama naših gostiju organiziramo sindikalne izlete koji obuhvaćaju fotosafari, objed u hotel –restaurantu „Villa Neretva“ ili u Neretvanskoj kući, mogućnost organiziranja seminara i predavanja, te posjet Ornitološkoj zbirci u Metkoviću i Arheološkom muzeju Narona u Vidu.

Za Vaše potrebe možemo organizirati catering u prostoru kojeg odredite: u Vašem poslovnom prostoru, na otvorenom u vrtu, sa menijem za kojeg se odlučite, za broj osoba koji želite. U ponudi imamo hladna i topla jela, kompletan servis, inventar, posuđe, dekoriranje prostora i sve ostalo što Vam treba. Osoblje našeg hotel – restauranta „Villa Neretva“ djeluje prema Vašim željama.

GALERIJA